Ferroli HR ketels

Al meer dan 50 jaar bedenkt en ontwikkelt Ferroli betrouwbare klimaatoplossingen. Het aanbod varieert van hoogstaande cv-ketels, ventilatiesystemen, warmtedistributiesystemen tot zonlichtsystemen. Ferroli streeft naar een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Al ruim een miljoen Nederlanders vertrouwt inmiddels op de technologie van Ferroli.

EnergyTop Cascadesystemen

Door hoge modulatie leveren de betrouwbare EnergyTop serie ketels het gewenste vermogen aan het systeem. Deze cascadesystemen worden gebruikt in kantoren, hotels, verzorgingstehuizen en appartementencomplexen.

BlueSense HR-lijn

Deze solide, compacte krachtpatser is het resultaat van een revolutionaire zienswijze voor duurzame warmte en zal deel uitmaken van de vooruitstrevende BlueLine-collectie. Volop warmte en warm water, dat mag u verwachten van de BlueSense hoogrendement combiketel. De BlueSense is leverbaar in 3 CW-klassen HR-uitvoeringen, waarbij het onderscheid voornamelijk zit in het vermogen en de hoeveelheid warm water.

MegaStar VR Lijn

Bij situaties waarin het bouwkundig niet mogelijk is een HR-ketel te plaatsen of wanneer dit te kostbaar wordt, biedt de MegaStar VR-ketel een uitstekende oplossing.
Een HR-ketel moet een rioolaansluiting hebben voor het afvoeren van condenswater en de rookgasafvoer moet bestand zijn tegen condenserende rookgassen. Vooral in oudere woningen is dit soms technisch moeilijk te realiseren. Daarnaast is het meestal enorm kostbaar. Ferroli Nederland heeft daarvoor de MegaStar ontwikkeld: een hoogwaardige combiketel, die veilig en betrouwbaar uw woning verwarmt en uw keuken en douche voorziet van warm water.