Intergas HR ketels

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR ketels. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Intergas Kombi compact HR ketels

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook bovenaan uw wensenlijst? Dan valt uw keuze al snel op de Intergas Kombi Kompakt HR ketels: een serie Hoog Rendement combiketels van duurzame Nederlandse topkwaliteit. Hoog Rendement cv-ketels bestaan al jaren. Het was echter Intergas die als eerste kwam met dubbel HR. Ofwel: Hoog Rendement op verwarming én warm water. Dubbel HR is mogelijk door toepassing van een gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met gescheiden koperen circuits, die ervoor zorgt dat ook het rendement van de warmwatervoorziening naar HR-niveau wordt getild. Deze innovatieve energiebesparende technologie vindt u terug in alle Intergas Kombi Kompakt HR ketels. Evenals de traploos modulerende regeling die het benodigde vermogen automatisch aanpast aan uw warmte- en warmwaterbehoefte. Zo verbruikt u nooit meer energie dan nodig.

Intergas HRE ketels

Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die écht alles combineert. Er is een IntergasKombi Kompakt HRE verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert. De HR combiketels voor nu en in de toekomst. Royaal in warmte en warm water. Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warm water in uw badkamer en keuken. De Intergas HRE zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod -u kunt kiezen uit CW3, CW4 en CW5 toestellen – weet u zeker dat Intergas ook voor u de perfecte HRE ketel heeft.

Intergas Prestige HR

De Intergas Prestige is een revolutionaire innovatie van Intergas. Een aanwinst voor elke ruimte en elk interieur. Niet eerder gingen comfort, techniek én vormgeving zó harmonieus samen in een CV ketel. De traploos modulerende HR ketel reageert automatisch op uw warmtebehoefte. Terwijl het unieke Quickfill®-systeem met voorraadboiler garant staat voor ongelimiteerde hoeveelheden warm water. De dubbel HR technologie, voor het eerst toegepast in de Kombi Kompakt HR ketels, is uiteraard ook toegepast in de Prestige. Dat levert u een zeer gunstig energieverbruik op.

De Prestige is uitgevoerd met het unieke Quickfill®-systeem. Een innovatieve combinatie van de gepatenteerde combi-warmtewisselaar en een ingebouwde voorraadboiler. Dit zorgt ervoor dat u over zeer veel warm water beschikt (20 l/min 40°C), zonder een seconde te hoeven wachten (comfort warm water klasse 6). Zo is uw bad nog sneller gevuld en kunt u probleemloos op 2 tappunten warm water tappen (bijvoorbeeld keuken en douche).