Aanbieding: Intergas HRE ketel

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR ketels. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Het Intergas Kombi Kompakt HRE gaswandtoestel dient om water te verwarmen en toe te voeren aan de CV installatie en de warmwater tappunten. De systemen zijn in het toestel dubbelwandig van elkaar gescheiden. Het toestel is voorzien van een modulerende regeling. Dit betekent dat het vermogen wordt aangepast aan de gewenste warmtebehoefte. Dit wordt geregeld door een electronische branderautomaat die bij iedere warmtevraag van de verwarming of de warmwatervoorziening de brander ontsteekt en de vlam bewaakt.

Specificaties

De Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18, 28/24 en 36/30  gaswandtoestellen zijn voorzien van het CE keurmerk en de Gaskeur labels HR 107, SV, NZ en CW Klasse 3 4 en 5 en voldoet aan IP44. Dit houdt in dat de toestellen geschikt zijn voor het leveren van tenminste resp. 6,  7,5 en  8,5 liter per minuut van 60°C (dit komt overeen met resp. 10, 12,5 en 15 liter per minuut van 40°C) of resp. het vullen van een bad van 100 liter binnen 12 minuten, het vullen van een bad van 120 liter binnen 11 minuten en een bad van 150 liter binnen 10 minuten met water van 40°C gemiddeld. Bij de instellingen aan en eco voldoet het toestel aan de Gaskeur CW eisen.

 

Meer weten over deze ketel? Neem contact met ons op!