Installatie van centrale verwarming in Den Haag

Zoekt u een deskundig installatiebedrijf voor het installeren van uw verwarmingssysteem? Of u nu alleen een (extra) radiator wilt laten plaatsen, of er in uw nieuwe woning centrale verwarming moet worden aangelegd, de specialisten van Saricar staan er in Den Haag om bekend dé expert te zijn op het gebied van verwarming.

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste ketel of radiator, zorgen voor snelle levering en montage en stellen alle onderdelen van uw centrale verwarmingsinstallatie perfect op elkaar af. Bij grote HR-ketel fabrikanten staan wij aangeschreven als betrouwbare partner, wij zijn zelfs ambassadeur van het bekende merk Ferroli. Een extra garantie dat onze vakmannen weten waar ze mee bezig zijn. Woont u in Den Haag of in de buurt van Den Haag en wilt u de verwarming van uw woning uitbesteden aan een professional? Wij doen het graag voor u.

Verwarming stuk? Geen warm water? Tikkende radiator?

Een goede installatie van uw verwarming zorgt er in combinatie met regelmatig onderhoud voor dat problemen en storingen voor een groot deel kunnen worden voorkomen. Bij ons bedrijf kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Iedere radiator, alle leidingen en uw CV ketel worden bij een dergelijk contract jaarlijks geïnspecteerd en onderhouden. Op deze manier zorgen we er samen voor dat u niet op een vervelend moment zonder verwarming of warm water komt te zitten. Ontstaat er toch een mankement aan een radiator of uw ketel? Binnen 24 uur komt één van onze storingsmonteurs naar u toe in Den Haag of in de regio Den Haag om het probleem te verhelpen. Als u een onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten bent u bij een storing verzekerd van uitstekende service, neem contact met ons op voor alle voordelen. Ook voor nieuwe klanten zetten onze monteurs zich optimaal in. Wij verhelpen ieder probleem met uw centrale verwarming in Den Haag!