Nefit HR ketels

In nauwe samenwerking met uiteenlopende specialisten binnen het moederconcern Bosch werkt Nefit hard aan de ontwikkeling van grensverleggende duurzame technologieën voor de toekomst. Maar ook voor de korte termijn willen wij praktisch toepasbare oplossingen bieden. Wij voorzien dat in de komende jaren in Nederland een prominente rol blijft weggelegd voor toepassing van de betrouwbare en efficiënte HR technologie. Nefit streeft ernaar deze technologie waar mogelijk te combineren met synergetische duurzame aanvullingen.Naast zonne-energie richten we ons daarbij op zogenaamde hybride systeemoplossingen met warmtepomptechnologie en warmteterugwinning.

Nefit HR ketels TOPLINE

Voortbouwend op bewezen Nefit-technologie heeft Nefit met de TopLine de ultieme HR ketel ontwikkeld. Warmwatercomfort, warmtecomfort, geluidsniveau, energiebesparing, gebruiksgemak, betrouwbaarheid… In elk opzicht is de TopLine top.

Nefit HR ketels PROLINE

Kleine, voordelige CV ketels zijn er genoeg. Maar de Nefit ProLine bewijst dat een heel klein toestel ook grote klasse kan zijn. Er zitten zoveel pro’s aan dit toestel dat de keuze wel erg gemakkelijk wordt. Klein, slim en extra zuinig comfort. De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR combiketel met indrukwekkende prestaties.