Ferroli HR ketels

Al meer dan 50 jaar bedenkt en ontwikkelt Ferroli betrouwbare klimaatoplossingen. Het aanbod varieert van hoogstaande cv-ketels, ventilatiesystemen, warmtedistributiesystemen tot zonlichtsystemen. Ferroli streeft naar een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Al ruim een miljoen Nederlanders vertrouwt inmiddels op de technologie van Ferroli.

EnergyTop Cascadesystemen

De EnergyTop serie ketels hebben de mogelijkheid om het geleverde vermogen aan te passen aan het gewenste vermogen op een bepaald moment. Een cascadesysteem bestaat uit meerdere cv-ketels die geschakeld zijn, zodat een hoger totaalvermogen behaald kan worden. Zo hebben cascadesystemen brede toepasbaarheid. De EnergyTop van Ferroli wordt dan ook gebruikt op verschillende plekken zoals woningen, bedrijfspanden en zelfs gemeentehuizen.

BlueSense HR-lijn

Een HR-ketel is veilig door gesloten vebranding en levert een hoog rendement (minimaal 90 procent). Voor het milieu én voor uw portemonnee is dit daarom een erg goede keuze. De BlueSense HR-lijn maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van verwarming. Het bevat een warmtewisselaar die storingsgevoelige onderdelen als een driewegklep of een extra pomp overbodig maakt. Hierdoor is de BlueSense lijn onderhoudsvriendelijk en laag in storingsfrequentie. Daarnaast is het model verkrijgbaar in verschillende comfortniveau’s (CW3, CW4 en CW5) die perfect aansluiten op uw woon- of werksituatie.