CV ketel uitgevallen in Den Haag?

Een goed werkende CV ketel is van groot belang, zeker in een land als Nederland waar de verwarming een groot deel van het jaar intensief wordt gebruikt. In de omgeving Den Haag zijn wij u snel van dienst bij een uitgevallen CV ketel.

Een CV storing komt nooit gelegen. Niemand komt immers graag thuis in een koude woning en een gebrek aan warm water wordt al snel vervelend. Zorg daarom dat uw ketel altijd in goede staat is door deze jaarlijks te laten controleren door een CV monteur. Hierbij worden pakkingen en zekeringen gecontroleerd en zo nodig vervangen. Dit kan in veel gevallen een storing voorkomen.

Zelf een CV storing oplossen

Een beginnend probleem met uw verwarming is vaak nog zelf op te lossen. Heeft u bijvoorbeeld last van een tikkende radiator? Waarschijnlijk moet deze dan worden ontlucht. Moet u steeds uw ketel resetten omdat er anders geen warm water uit de kraan komt? Grote kans dat uw CV ketel moet worden bijgevuld. De druk van de ketel hoort minimaal 1.5 bar te zijn, maar het bijvullen mag tot 1.8 a 2 bar. Volg ons handige stappenplan voor het bijvullen en ontluchten van een CV ketel als u niet weet hoe dit moet. Controleer bij niet werkende radiatoren ook de thermostaat. Het is mogelijk dat deze verbinding met de ketel kwijt is geraakt of dat de batterij leeg is. Daarnaast is het mogelijk dat er geen stroom op de ketel staat doordat de groep is uitgevallen of omdat het stopcontact kapot is. Controleer dit door een ander apparaat aan te sluiten op het stopcontact van de CV ketel.

Blijft het probleem bestaan? Ondanks dat u de CV ketel goed heeft onderhouden, kan een CV storing toch optreden. Dit gebeurt bijvoorbeeld door verkeerd aangesloten of defecte onderdelen, verstopping van de rookgasafvoer, problemen of slijtage in de bedrading, etc. U doet er in zo’n geval goed aan om een monteur in te schakelen.

Schakel Saricar in bij een CV storing

Wij raden af om buiten de bovenstaande stappen zelf aanpassingen te maken aan de CV ketel. Een ketel is een complex systeem en u kunt daarom beter de hulp van een vakman inschakelen. Gelukkig staat Saricar altijd voor u klaar in Den Haag. Bij een storing van uw centrale verwarming kunt u op ons rekenen. Onze monteurs staan het hele jaar door paraat, dag en nacht en 7 dagen per week. Wij begrijpen het ongemak dat een CV storing veroorzaakt en zorgen er dan ook altijd voor dat u snel en vakkundig wordt geholpen.

Eén van onze speerpunten is het verlenen van uitstekende service. We begrijpen hoe vervelend een storing kan zijn en doen er dan ook alles aan om een goede oplossing te bieden. Wij hebben veel vervangende onderdelen op voorraad, waardoor we een storing vaak direct kunnen verhelpen. U als klant staat vanzelfsprekend voorop. Woont u in de omgeving van Den Haag en heeft uw CV een storing? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 070 – 221 04 51 of vul het contactformulier in.