Installatie van uw HR ketel in Den Haag

De meeste nieuwe CV ketels die momenteel verkocht worden zijn HR ketels, toestellen met een hoog rendement, meer dan 100%. De HR ketel zet energie namelijk om in nuttige warmte door de warmte van verbrandingsgassen te hergebruiken. Dit is milieuvriendelijk en goed voor uw portemonnee.

Hiernaast is een HR ketel betrouwbaar, zijn de onderhoudskosten laag en heeft de ketel een lange levensduur. Saricar is in Den Haag en in de omgeving van Den Haag uw specialist op het gebied van HR verwarmingssystemen. Wij informeren u graag over de juiste ketel, dragen zorg voor snelle levering en montage en onderhouden de ketel zo, dat deze op ieder moment optimaal rendement oplevert.

Duurzaam verwarmen met een HR ketel

Duurzaamheid speelt in het leven van veel mensen een steeds belangrijkere rol. Een HR ketel kan hieraan een aanzienlijke bijdrage leveren: het vocht uit de verbrandingsgassen wordt gecondenseerd en de warmte die hierbij vrijkomt wordt gebruikt voor verwarming. Er zijn HR ketels die zo een rendement halen van meer dan 107%. Dat scheelt energiekosten en is beter voor het milieu.

Het Gaskeur HR-label verdeelt HR ketels in drie categorieën:

  • HR 100, met een rendement van ten minste 100%
  • HR 104, met een rendement van ten minste 104%
  • HR 107, met een rendement van ten minste 107%.

In Den Haag en in de wijde omgeving van Den Haag zijn onze verwarmingsmonteurs stuk voor stuk op de hoogte van de verschillende HR ketels en de voordelen hiervan. Wij leveren en plaatsen toestellen van de volgende merken: Ferroli, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Uiteraard verzorgen we ook alle randwerkzaamheden die nodig zijn voor een correcte en energiezuinige werking van uw HR ketel. Denk hierbij aan het vegen van uw schoorsteen, het nalopen van uw radiatoren en het bekijken van uw thermostaat.