Remeha HR ketels

Een van de oudste verwarmingsbedrijven Nederland levert al 80 jaar warmte aan huis. Met meer dan 500 medewerkers is Remeha een begrip in de industrie en loopt het vooraan wat betreft innovatie. Remeha biedt ketels voor elke toepassing, of het nu gaat om een woning, school of bedrijfspand, er is een ketel die aansluit op ieders wensen. Wist u dat zelfs de Johan Cruijff Arena in Amsterdam wordt verwarmd door de ketels van Remeha?

Remeha Avanta

Een van de meest verkochte en best beoordeelde HR-ketels in Nederland is de Remeha Avanta. De Avanta is klein qua formaat, waardoor deze weinig ruimte inneemt en onderdelen makkelijk te bereiken zijn. Ondanks zijn geringe omvang, levert de Avanta prestaties die je van een moderne HR-ketel mag verwachten. Voor ieder formaat huishouden is een passende versie verkrijgbaar, waardoor dit model de perfecte allrounder is. Bekijk via deze link meer informatie over de Remeha Avanta.

Remeha Tzerra Plus

Iedereen die op zoek is naar een ketel met hoog rendement en veel warmtecomfort, komt uit bij de Remeha Tzerra Plus. Met uitstekende beoordelingen (Beste uit de test, Consumentenbond maart 2017) voor zowel het CW3 als CW4-model levert deze ketel met name voor kleine tot middelgrote huishoudens uitstekende prestaties. Naast de stabiele verwarmingsprestaties, levert de Tzerra Plus binnen twee seconden warm water uit de kraan. Hiermee is dit een van de meest vooraanstaande modellen van Remeha en een duurzame aanwinst voor iedere ruimte.