CV ketel laten plaatsen in Den Haag?

Bouwt u een nieuwe woning en moet er centrale verwarming worden aangelegd? Of zit er in uw huis nog een oude oude ketel en wilt u deze vervangen door een ketel met een hoger rendement? Saricar is uw CV monteur in Den Haag en in de omgeving van Den Haag.

Als installatie- en onderhoudsbedrijf kunnen wij uw CV ketel voor u plaatsen. Het is belangrijk dat u hiervoor een professional inschakelt, de juiste installatie en afstelling verlengt namelijk de levensduur van uw nieuwe ketel en zorgt voor lagere energiekosten.

Welke CV ketel is geschikt?

Geen ketel is het zelfde, en bij iedere specifieke woonsituatie past een andere ketel. Als u op zoek bent naar een nieuwe CV ketel, zal dit in vrijwel alle gevallen een HR ketel zijn. In Den Haag en omgeving geven onze monteurs u graag advies over de juiste CV ketel voor uw woonsituatie. Dit doen we aan de hand van de volgende stappen:

  • Het berekenen van de capaciteit die u nodig heeft om er altijd warm bij te zitten
  • Het nagaan of u alleen verwarming of alleen warm water wilt
  • Het in kaart brengen van de hoeveelheid warm water die u en uw huisgenoten gebruiken
  • Het berekenen van het warme water comfort van uw installatie
  • Het bepalen van het juiste CW label voor uw situatie

CV ketel merken

Ons bedrijf uit Den Haag staat bij de grote CV ketel fabrikanten aangeschreven als betrouwbare partner, als het gaat om het installeren en onderhouden van haar ketels. Heeft u een CV ketel van Ferroli, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha of Vaillant? Dan weet u zeker dat u bij ons installatiebedrijf aan het juiste adres bent. Van het bekende CV ketel merk Ferroli zijn we zelfs ambassadeur, een extra garantie voor topkwaliteit.