Intergas HR ketels

Intergas is een van de grootste merken van Nederland op het gebied van verwarmingstechniek. Het bedrijf is meer dan 50 jaar geleden opgericht en is het tot een toonaangevende partij op de markt verworden. Met het doel de Nederlandse huizen elke dag een stukje warmer te maken, zet Intergas in op innovatie en de laatste technologische ontwikkelingen.

Intergas Kombi compact HR ketels

Het vlaggenschip van Intergas wordt verkocht onder de naam Kombi Kompakt. Het gaat hier om een HR-ketel die zowel warm water als de verwarming verzorgt. Hiermee was Intergas een van de eerste Nederlandse verwarmingsleveranciers die deze combinatie op de markt bracht. Als u op zoek bent naar een ketel die op een slimme manier uw huis verwarmt, maar laag in het gasverbruik zit, dan bent u op zoek naar een Kombi Kompakt. De ketel is verkrijgbaar in CW3, CW4 en CW5-uitvoering. Zo kunt u kiezen voor een ketel die het beste bij uw wensen past.

Intergas HRE ketels

Met de HRE-lijn loopt Intergas voorop in de ontwikkeling. Sindsde energieregels in 2015 zijn veranderd door de invoering van het energielabel, zitten in alle ketels van Intergas een slimme warmtewisselaar. Hiermee is het mogelijk dat zowel de verwarming als de warmwatertoevoer efficiënt wordt verzorgd door hetzelfde apparaat. Zo is het voldoende om alleen een HR-combiketel aan te schaffen, zonder dat u ook nog een geiser of boiler nodig heeft. Door de aanwezigheid van de warmtewisselaar is een storingsgevoelige driewegklep overbodig geworden. Bent u op zoek naar een moderne ketel die optimaal rendement behaalt? Dan is de Intergas HRE het model voor u.

Intergas HRX

Het nieuwste product van Intergas heet HR Xtreme (afgekort HRX). Deze naam doelt op de extreme besparing die gedaan wordt op met name het warme tapwater. Deze ketel heeft naast de standaard aluminium warmtewisselaar – die in alle moderne Intergas ketels is toegepast – een tweede warmtewisselaar. Deze functioneert als warmteterugwinsysteem op de rookgasafvoer. Door de resttemperatuur van het afkoelende rookgas om te zetten in warmte voor het tapwater, is er nog nooit een ketel geweest die meer rendement haalt. Niet voor niets is deze indrukwekkende ketel bij de Consumenten bond in september 2017 als beste uit de test gekomen.

Wilt u meer weten over een van de Intergas ketels of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.