CV onderhoud in Den Haag

Door uw CV ketel regelmatig te laten onderhouden voorkomt u dat u op een ongelegen moment geconfronteerd wordt met een CV storing of ander mankement. Of u nu een simpele ketel heeft of de nieuwste HR ketel: iedere installatie heeft af en toe CV ketel onderhoud nodig.

Niet alleen voorkomt dit lastige problemen, door onderhoud wordt de levensduur van uw CV ook nog eens aanzienlijk verlengd. Dit is belangrijk, want een ketel is voor veel mensen vaak een hele investering! In Den Haag en in de wijde omgeving is Saricar uw specialist op het gebied van CV onderhoud. Als installatie- en onderhoudsbedrijf weten wij precies wat we moeten doen om uw ketel in perfecte conditie te houden.

Abonnement voor CV ketel onderhoud

Iedereen die woonachtig is in de regio Den Haag kan ons bedrijf inschakelen voor het uitvoeren van CV onderhoud. U kunt echter ook kiezen om hiervoor een abonnement af te sluiten. Met een onderhoudsabonnement bent u altijd verzekerd van de beste service en CV ketel onderhoud voor een vast bedrag per jaar, ongeacht het merk van uw ketel. Lees meer over onze tarieven voor CV onderhoud »

Waaruit bestaat het onderhoud van uw CV ketel?

Voor we een contract voor CV onderhoud afsluiten, voeren onze monteurs altijd een toestelinspectie uit. Vervolgens wordt een eerste onderhoudsbeurt uitgevoerd. Deze onderhoudsbeurt vindt vervolgens eenmaal per jaar plaats en bestaat uit:

  • Complete reiniging van de CV ketel.
  • Controle van de regelapparatuur, circulatiepomp en de rookgasafvoer.
  • Controle van gasdruk en gasdichtheid.
  • Het afstellen van het CO2 percentage.

Als u een contract voor onderhoud van uw CV ketel bij ons afsluit, betaalt u in Den Haag en omgeving geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Dankzij de jaarlijkse controle vermindert u de kans op een storing aanzienlijk. Toch kan de CV ketel onverhoopt uitvallen. Wij garanderen dat u als abonnee bij een storing van de CV altijd binnen 24 uur wordt geholpen. Meer weten over CV onderhoud in Den Haag? Neem contact met ons op.