Tarieven voor CV onderhoud/loodgieterswerk

Altijd verzekerd zijn van service en onderhoud, voor een vast bedrag per jaar? Sluit dan een onderhoudscontract af bij Saricar. Wij bieden verschillende contracten aan, voor alle merken ketels tegen scherpe tarieven.

Sluit u bij ons een onderhoudscontract af? Dan ontvangt u ieder jaar schriftelijk een herinnering dat het tijd is om uw ketel te laten onderhouden. Wij nemen dan contact met u op om een geschikte datum te plannen. Rond diezelfde periode krijgt u een factuur toegestuurd voor de komende onderhoudsbeurt. Alleen de eerste onderhoudsbeurt binnen het contract dient gelijk na afloop bij onze monteur te worden betaald, contant of gemakkelijk per PIN. Betaalt u niet bij onze monteur, dan worden er administratiekosten in rekening gebracht. Ditzelfde geldt ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt als u geen contract bij ons heeft afgesloten. Lees meer over CV onderhoud »

U kunt ook kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt: € 65 (excl. BTW, materiaal en voorrijkosten).

 

Storing?

Heeft u bij ons een onderhoudscontract en valt uw ketel uit? Dan bent u verzekerd van snelle service. Eén van onze storingsmonteurs zorgt er altijd binnen 24 uur voor dat uw ketel weer werkt zoals het hoort.

Pakket voor CV installatie

Sluit u naast een onderhoudscontract ook een pakket voor CV installatie bij ons af, dan worden ook storingen en gebreken in de installatie zelf door ons gedekt. Denk hierbij aan het leidingwerk, koppelingen, radiatoren, expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie, thermostaat, systeem bijvullen en ontluchten. Onze monteur voert de werkzaamheden dan uit gelijktijdig met de jaarlijkse onderhoudsbeurt. U betaalt ook hier slechts de kosten voor de te vervangen onderdelen, wij rekenen géén voorrijkosten of arbeidsloon. Neem nu contact op en profiteer van onze scherpe tarieven.