Bosch HR ketels

De naam Bosch klinkt heel veel mensen bekend in de oren. Een lekker warm huis en altijd voldoende warm water, aan die vragen kan Bosch altijd voldoen. Met een complete range CV ketels, combiketels, staande ketels, HR ketels (van CW-klasse 3 tot en met 6), VR ketels en geisers. Hoe uw huis, uw gezin en uw persoonlijke wensen er ook uitzien: met zo’n topketel van Duits fabrikaat haalt u de beste oplossing in huis! Bovendien zijn de ketels compact, stil, gebruiksvriendelijk en bijzonder zuinig. Het assortiment van Bosch biedt voor elke situatie een passende oplossing.

Bosch VR Combi ketels

Verbruikt u weinig gas of wilt u besparen op de aanschaf van uw ketel, dan is een VR ketel van Bosch een prima alternatief voor de iets duurdere HR ketels. En een betrouwbaar alternatief: de Bosch Eurostar VR ketels zijn al ruim een kwart eeuw synoniem voor degelijkheid en comfort. Alle VR ketels van Bosch zijn combiketels: ze verzekeren u van een warm huis én van voldoende warm water.

Bosch staande cv ketels

De staande ketels van Bosch zijn ideaal voor gezinnen met een villa, herenhuis of andere grote woning én voor bedrijven. Deze degelijke ketels brengen met hun riante vermogen grote ruimtes moeiteloos op een behaaglijke temperatuur. De ketels zijn zuinig én aantrekkelijk geprijsd.

Bosch HR ketels

HR ketels + Turbo Comfort Systemen Bosch HR ketels zorgen voor een lekker warm huis. Bovendien zijn ze compact, stil, gebruiksvriendelijk en bijzonder zuinig. Het assortiment van Bosch biedt voor elke situatie een passende oplossing. Krachtige HR ketels voor hoog rendement op verwarming en warmwaterbereiding.